İSTANBUL / SARIYER - MEV Dumlupınar İlkokulu

Mrt

''EN İYİ NARKOTİK POLİSİ;ANNE'' PROJESİ KAPSAMINDA  VELİLERİMİZE BİLGİLENDİRME SEMİNERİ YAPILDI.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ PROGRAMI, VATANIMIZ İÇİN CANINI FEDA ETMİŞ TÜM ŞEHİTLER ANILARAK GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mrt

İSTİKLAL MARŞ'NIN KABULÜNÜN YIL DÖNÜMÜNDE OKULUMUZDA İSTİKLAL MARŞI'NI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YAPILDI.

Mrt

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.

Mrt

Okulumuzda Yeşilay Haftası etkinlikleri yapıldı.Öğrenciler zararlı maddelere karşı bilinçlendirildi.

Haz

2022-2023 Eğitim öğretim yılı sene sonu karne dağıtım törenine kaymakamımız sayın Ömer KALAYLI Bey, Belediye Başkanımız sayın Şükrü GENÇ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin ÖZCANLAR, İlçe Tarım ve Orman Müdürümüz sayın Mehmet Yavuz ACAR ve siyasi parti temsilcileri katılarak öğrencilerimize karnelerini dağıtıp iyi tatiller dilediler

Haz

4-B ve 4-C Sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Zehra İNCE ve Turgay AKBAŞ ile birlikte Kadıköy Müze Gazhane'ye gezi düzenledi.

Haz

Senesonu etkinliklerimiz kapmasımda öğretmenlerimiz Görkem DÜGER,Gülten YUNUS, Havvana EKİCİ ve Canan KAYGISIZ rehberliğinde öğrencilerimiz, Forest Kemerburgaz Oyun ve Macera Parkına gezi etkinliği gerçekleştirdi.

Kas

10 Kasım Atatürk'ün vefatı nedeniyle düzenlenen resim yarışmasında ilçe üçüncüsü olan öğrencimiz ödülünü Sarıyer Kaymakamımız sayın Mehmet ÖZER' inde hazır bulunduğu programda Belediye Başkanımız sayın Şükrü GENÇ'ten aldı.